Lite om oss..(;

Eftersom detta är en ny blogg borde vi skriva lite om oss själva...
Vi som gjort den här bloggen är två 14 åriga tjejer (Emma blir det om 9 dagar, 8/5) som bor i Solna! Vi har varit bästisar sen vi var 1 år! Ganska coolt va??

BLONDIE = EMMA..♥..  
Hej hej , Blondie här. Okej blond e jag inte än, mitt hår är färgat brunt nu , fast nu är det typ oranget ,men om 6 dagar när jag fyller år blir jag blond igen! Fan va jag längtar .. ska lägga ut bilder då. Jag bor i solna med min mamma och storesyrra och tre katter.
                    ...              
 toffie=tjockis kelgrisen       Niki= tjockis,                     Pucci=Benget, blyg
                                                   arg hela tiden    


BROWNIE = CHRISTINA..♥..

Hallå där! Det är jag som är Brownie.
 Som sagt är jag 14 år och bor i Solna! Jag bor här med min mamma och 5 åriga lillebrorsa. Jag har ett husdjur också! Pärlan, han är en kanin.. Jag vet att Pärlan är mer ett tjej namn, men saken är den att jag inte visste att han var en kille när jag fick honom! Dom i djuraffären sa att det var en hona. Jag döpte honom till Pärlan, och några månad senare (när han blev könsmogen) märkte jag att det var en kille. Jag ville inte byta namnet, för han hade typ blivit van vid det, plus att jag tycker om namnet Pärlan väldigt mycket!
Pärlan bor inte hemma hos oss. Vi märkte att mamma blev allergisk så nu bor han på en ''klubb'' som heter kaninklubben, tillsammans med typ 13 andra kaniner. Det ligger i Hannebergs parken. Där finns 2 små hus där ett för alla burar och ett för mat och sånt.. Varje dag måste jag gå dit för att mata och ta ut honom m.m. Självklart är det låst där och bara vi som äger kaninerna kan komma in :) Det kostar 60 kr i månaden..Ibland kan det bli ganska jobbit att komma dit varje dag, och att möta alla små barnas stirrande blickar och frågor om dom får klappa!! Men han är såå himmlaaa kelig och tam så det glömmer jag bort när jag väl är där!

      Det här är min Pärlan :)

                
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilder på oss kmr snart!
 SES.
// Blondie And Brownie
 


Välkommen till vår nya blogg!

.

RSS 2.0