Blondie skärp dig!!!!!!

Blondie om du ser detta inlägg.. BÖRJA SKRIVA OFTARE!!! Jag vet att jag inte heller skriver nya inlägg exakt varje dag, men oftast:S.. Nu får du börja göra det du oxå. Vi heter faktist Blondie OCH Brownie!!
E det nån som håller med mig!???:O
//Alla som läser denna blogg+några till:P

Vaktavlösning=BLÄÄ

Jag sa ju att jag åkte till stan igen dagen efter skansen.. Det vi gjorde var att gå på vaktavlösningen vid slottet, men det var SKIIIIT TRÅKIGT!!!!! (Vi var i gamla stan i ca 2 timmar). Efter det var det planerat att jag skulle möta min pappa men mina halvsyskon, men det blev ändrarde planer:(
En vaktavlösning är när vakterna byter av med varanda(sina skifft alltså). Dom marscherar typ bara i takt och spelar på instrument:thumbdown:
Tog inga bilder. Efteråt åt vi lunch på en restaurang som tidigare hade varit ett fängelse på typ 1700-talet :O Det såg ganska coolt ut där. Kmr ej ihåg
(som vanligt) vad stället hette:S

Peace Out
//Brownie

Skansen

Som sagt förut, var jag på Skansen med mamma,Alexander och mammas kompis familj...
Jag är hemma hos min (halv)syrra Emma(inte Blondie:P) idag, ska sova över, så jag har inte tillgång till alla bilder men jag går in på detta inlägg senare när jag kmr hem och lägger in dom. :)
---------------------------------------------------------------------------------------

Vi kom dit ca 14.00 och det var SKIIIIT VARMT!!! :P Det första vi gjorde var att äta eftersom ingen av oss hade ätit frukost eller lunch än. Det blev vanliga hamburgare med pommes! Efter mat-pausen gjorde vi det vi igentligen kom dit för.. titta på djuren såklart ;P! Det finns inte så myk att berätta om det förutom att dom var väldigt gulliga:P och att det var jätte roligt att titta på medans Alex och Theodor(Elisabeth/mammas kompis son) var helt fascinerade av alla djur och stog och härmade dom *fniss* :)
På slutet gick vi till Akvariumet där jag klappade både en stor HÅRIG spindel och en orm :)
Sen åt vi middag på en restaurang jag inte kmr ihåg namnet på.. I närheten..
Vi kom hem ca 22.00 . 

KOM IHÅG: BILDER KMR IMORRN :D

Föresten, i över-morgon ska jag till grönan igen med min syster och 2 av hennes kompisar.. Som jag nämnde förut:P

Peace Out
//Brownie och syrran Emma♥
________________________________________________________

Tjena mors allihopa :)
Här kommer bilderna från Skansen jag låvade att lägga upp igår:
Detta var bland det första vid såg.. Sälarna.
Björnarna:)
Babianerna:D
Lillebrorsan Alex och Elisabeths son Theodor<33
(Vet inte om jag får lägga upp bilder på Theo så jag klippte bort hans face..)
SÖTA VA!! :D
Surikater. JÄTTE SÖTA;p

PÅ AKVARIET:


Jag klappar spindeln<33
 
Jag klappar ormen:O:P
Jag o Alex hos Lemurerna<333
Lemurer<333
Krokodiler:thumbup:
 <333
Alexander


Det här inlägget jag la in efteråt när bilderna lades in var:
•30/6
•21:35
See Yahh♥
//Brownie

Min frukost

Idag ska vi till stan igen, berättar mer sen, måste skynda!!
Min frukost blev en god frukt-smoothie :)

//Brownie

Skansen

Var på skansen idag med mamma, Alex och mammas barndoms kompis familj.. Vi hade faktist kul :P
Men om ni tittar på tiden när jag skriver detta inlägg så märker ni nog att klockan är ganska myk för att sitta vid datorn.. Iallafall för mig, så jag ska nog stäga av datorn nu och läsa lite Twilight :P (har bara 50 sidor kvar). Sen imorgon skriver jag mer om hur det var:)

Jag i present-shoppen vid akvariumet :P
Christina/Lejon
Föresten, det passar ju super bra! iLynx & iPanda kallar ju mig iLion..
(om du som läser inte är Blondie,iPanda eller iLynx.. Bry dig inte om vad jag menade med iLion.. Du skulle ändå inte fatta;P)

SEE YAH!!
//Brownie

Michael Jackson-DÖD :(



Michael Jackson dog i förrgår natt av hjärtstillestånd!! :(
Han blev bara 50 år.
Hela världen har blivit upprörda över dom STORA/TRAGISKA nyheterna!
(Jag la upp detta inlägg först idag för att jag inte hade tillgång till en data igår..)

Jag hittade en artickel om honom på DN.SE där det står såhär:


Michael Jackson har avlidit. Uppgifterna bekräftas av officiella sjukhuskällor. Popstjärnan blev 50 år.
 

Michael Jackson drabbades vid lunchtid lokal tid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles.

Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärt-lungräddning utfördes av familjemedlemmar innan han fördes till sjukhus.

Polis och livvakter blockerade snabbt entrén till akuten på sjukhuset där Jacksons vårdades. Fans strömmade till platsen.

Stjärnans familj uppges har varit hos honom. Innan beskedet om hans död kom lät fadern och en bror meddela sajten TMZ, som var först med nyheten, att hans tillstånd var kritiskt.

King of Pop tros ha fått hjärtstillestånd men orsaken till hans död kan inte fastställas innan obduktionen är klar, förklarade Jermaine Jackson, Michael Jacksons bror och familjens talesperson, på en känsloladdad presskonferens några timmar efter bekräftelsen att hans bror avlidit i en ålder av 50 år.

- Hans personliga läkare var med honom då och försökte med återupplivande insatser. Det samma gjorde sjukvårdare som förde honom till Ronald Reagan UCLA medical center, läste Jackson från ett skrivet uttalande.

- Efter att ha anlänt till sjukhuset, ungefär fjorton minuter över ett på eftermiddagen (22,14 svensk tid) försökte en grupp läkare, inklusive akutläkare och hjärtläkare, med återupplivning. De försökte i över en timme. De lyckades inte, sade han.

Jermaine Jackson bad även medier att i den svåra stunden respektera familjens privatliv.

Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna sålde slut inom loppet av några timmar när de släpptes i mars.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt.

Michael Joseph Jackson föddes den 29 augusti 1958 i Gary i delstaten Indiana. Han kom till världen som nummer fem i en syskonskara på nio.

Pappa Joe är stålarbetare och mamma Katherine affärsbiträde.

Bara fem år gammal stod han på scen första gången tillsammans med sina äldre bröder i Jackson Five. Snart blev han gruppens stjärna.

Jacksons album "Thriller" som kom 1982 är världens mest sålda album. Det uppges ha sålt över 100 miljoner exemplar världen över.

Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer.
---
Artickeln är skriven av: Jenny Stiernstedt och TT.
--------------------------------------------------------------------------------------
Sorgligt.. :(
 

 


Här såg han betydligt myk bättre ut :O
R.I.P MJ!

//Brownie


Gröna Lund 24/6

Som nämnt förut, var jag, Emma/Blondie, Anna och Racel grönan i Onsdags. Vi träffade även min halvstorebrorsa Michael och hans kompisar :) Jag har inget speciellt att berätta om vistelsen förutom att det nästan inte var några köer alls, så kön till Insane var kanske 15 min istället för 1 timma och i kön till t.ex Jetline, Extreame eller Poppexpressen var oftast bara 1/3 i gemförelse med var dom brukar vara:D
Mitt mål är att gå dit mer än 9 gånger, alltså mer än förra året, och än så länge har jag kommit upp i 2. Det kmr bli 3 på Onsdag för då ska jag följa med min halvlillesyrra Emma(inte Blondie) och hennes kompisar dit! :)
Sorry att vi inte har lagt upp inlägget tidigare, det har ju faktist gått 3 dagar!! Men som vanligt orkade jag inte det när jag kom hem, och igår hade jag inte tillgång till någon data, vet inte vad Blondies ursäkter är, men men..
Här är lite bilder från den dagen:):

The 4 amigos med de 4 guldåkbanden :P

  
                                    Haha, Anna!! xD
Fick tyvär ingen bild av Michael och hans kompisar..

SEE YAHH!!
 //Brownie

Kort om min dag..

Idag var jag och badade med min polare Leona :P Vi gick bara till Huvudsta badet men vi hade det jätte skoj ändå:P
Till middag blev det Ost och Skinkpaj, hemmagjord! Mumms:)

Innan maten spelade jag och Alex bowling, vilket jag blev tvingad till eftersom jag typ har skjutit upp det i evigheter nu! Det är såklart inte riktig bowling utan fejk/plast klot och käglor med temat för filmen Bilar mamma köpte hem för några dagar sen!! Lite konstigt att jag håller på med sånt, men vad gör man inte för att få en glad och nöjd lillebrorsa;P
 
  För att göra det lite mer verkligt ville han att jag skulle ordna upp en poäng lista..
 
I won!! Yay :P
Har tittat lite på Simpsons oxå :D Jag har inte heller nämt det här, men jag är ett fullständigt galet fan av The Simpsons!! Det var faktiskt värre för ca 1 år sen.. Nu har det lugnat ner sig lite men jag gillar det fortfarande otrorligt myk! Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag gillar det så mycket, men det kan ha å göra med all den sjuka humorn, men oxå det faktum att det finns en slags handling och intressanta saker bakom alla knäppa saker familjen hittar på..:P Jaja, nog om det :)

Ska till Grönan igen imorgon med iLynx, Blondie och iPanda. Måste ju passa på att utnyttja guldkortet medans det fortfarande är 2009:).. Michael och hans kompisar ska oxå dit så vi kanske träffas där, får se om han vågar visa sig med mig eller ej.. Haha;P

Uppdaterar om hur det gick imorrn kväll.. Vet att anna/iLynx tycker att vi borde bättra oss på det..:P;)

 Peace Out
//Brownie

Oj oj

Jag vet inte om ni läsare kanske stör er på en sak, nämligen till vänster högst upp sitter det en liten rosa ruta. Med texten ''what am i doing.''Och det finns en sida på www.twitter.com där man ska uppdatera vad man gör varje dag , men tyvärr så kommer jag inte ihåg lösenordet till till sidan . :P
Så det står kvar en uppdatering sen mer en 45 dagar :/
Men jag ska försöka ta bort den, hoppas ni inte stör er allt för mycket på den

/Emma.


New Moon trailern

The Twilight Saga New Moon:

LOVAR vi är inte såhär sega/sena på att veta om New Moon Trailern, vi har bara inte tänkt på att lägga upp den här på bloggen förrän nu! :P
Bara längtar till den kmr ut på bio-20/11 2009 :D

 Peace Out
// Brownie och Blondie♥

Taylor Lautner

Jag vet att jag lovade att skriva om Jonas Brothers tidigare, men jag har nu fått en ny idol :P, nämligen
TAYLOR LAUTNER :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Misstolka mig inte, jag gillar fortfarande Jonas Brothers lika mycket som förut, men Taylor mer :)
(kanska gör ett inlägg med Jonas Brothers sen.. men bara kanske)
Taylor Lautner:
    

För er som inte vet vem Taylor Lautner är:
Den 17 åriga killen som spelar Jacob Black i boken och filmen Twilight.
Han har varit med i några små bi-roller i få serier som t.ex Summerland när han var yngre, ca 13 år.
Han har även varit med i filmen Cheaper by the dozen/Fullt hus igen och 3D-filmen The adventures of Sharkboy and Lavagirl från 2005, men mest känd blev han förstås för rollen i Twilight!
Taylor
föddes 11 februari 1992 i Michigan och har både Franskt, Hollänskt, Tyskt och Indianskt ursprung :)
Det var nära att han inte skulle fortsätta med rollen som Jacob i uppföljaren av Twilight;The Twilight saga New Moon.
(dom flesta kallar den bara New Moon) eftersom att han i boken beskrevs som väldigt muskulös och ca 2 meter.. Vilket Taylor inte var! Men han tränade varje dag och lyckades gå upp ca 15 kg/30 pounds i BARA muskler :D:D:D:D, plus att alla Taylor fans  protesterade som galningar mot karaktärsbytet, så det blev aldrig av:) som tur var!
Här ser ni resultatet av all träning, och där var han inte äns lika färdig tränad som nu:P:P:D ENJOY!


  





 
Taylor!

Blondie säger -Jag älskar oxå honom, men inte så myk som dig(Brownie) :P;)

Jag(Brownie) bara ÄÄLLLSSSSSKKKKKKKAARRRR honom nu! Inte bara för att han e SNYGG, men oxå för att jag tycker han är en jätte bra skådis och verkar ha en jätte schyst personlighet! Han e alltid så glad och positiv! :D

PS. Vi gillar Robert Pattinson oxå, men inte riktigt lika mycket som Taylor Lautner :P:D:)

SES //Blondie&Brownie♥

Dagens Outfitt

 Blondie: Linne och vita tights, båda från H&M.
 Brownie: Vitt linne från Vero Moda, vita korta tights från Gina Tricot, gul ballong tunika 149 :- från Gina Tricot.


Midsommarafton

Idag är det midsommarafton, vilket betyder JORDGUBBAR,TÅRTA OCH SOL :D!
Vi lyckades faktist pricka in alla 3 sakerna; just nu sitter vi och väntar hemma hos Brownie på att tårtan ska bli klar, solen skiner för fullt fortfarande och vi har såklart köpt massa jordgubbar :)
 
Blondie kom hit vi 2 tiden och vi åt lunch som bestod av: prins korvar, sill, köttbullar, ost&skink paj(hemmagjord:P), lax, potatis, ägg med majonäs o lax på(inte direkt brownies favo :S:P), cola, fanta och bröd! Det var nog allt, tror vi..
MUMMS ;P
Just ni kör vi Guitar Hero-World Tour på brownies PS2!

Nu ska vi äta :)´

HA EN RIKTIGT BRA MIDSOMMAR ALLIHOPA :D:D:D:D!!
Önskar Blondie och Brownie♥

Skolavslutning-Skolavslutningsskor.

Låvade ju faktist att lägga in bilder på skorna jag bytte till på Sko Punkten för några dager sen, så här är dom:
 
Hade dom på avslutningen oxå.
På tala om skolavslutningen.. Här kommer några bilder där ifrån.

 Racel/ipanda :)   Anna/ilynx :)  Emma/Blondie :)
 Marisa var och hälsade på på våran avslutning :) Klippde bort hennes face för att jag inte vet om hon e okej med att jag lägger ut denna bild :P

(Det blev ingen bild på bara mig. Jag var den som tog korten, så jag glömde bort att ta på mig själv.. Det händer ganska ofta)






:D :D :D :D På skolgården, efter avslutningen :)

 Här är en bild på mig o klänningen, men den e inte så bra.. Jag vet, så om du vill se en bättre kan du bara gå in på ett inlägg jag la in för ganska länge sedan, när jag skulle köpa den. Tryck här! Eller klicka dig fram till Maj månads inlägg.. (Inlägget heter: /BROWNIE)

Det var planerat att Blondie och jag skulle till Grönan efteråt, men Emma började må illa och ställde in allting:( så istället gick jag ner till parken med Alexander där dom varje år har lite firande med hopptorn o.s.v:


Ha det gött ;)
//Brownie


ONEJ!! :(

Vi har ju fått hem Donna hos oss, men tyvär värkar det inte gå så bra :(
Alla katter ser väldigt oroliga ut och hunden med, en katt har till och med hoppat på hunden :(
Mamma säger att om inget förbättras till imorgon kommer vi nog bli tvungna att ge tillbax hunden till ägaren!
OOOONNNNNNNEEEJ !!!! jag som har sett fram imot det här så mycket , jag kommer nog gråta väldigt mycket dom närmsta dagarna eftersom jag redan är helt fäst vid henne. :( :( :( :( :(

Aja orkar inte skriva mer nu, är deprimerad ,,

/ Blondie.

Dagens Outfitt

Ska göra ett längre inlägg senare ikväll, men jag hinner inte just nu. Ska träffa Lisa.

Vita (nya) skor- Sko Punkten
Blåa jeans-JC
Lång Tjock tröja(det är Blondies så jag vet inte vart hon har köpt den):P

See ya!;)
// Brownie♥

SHIIIT ! :D

Det här kommer inte att bli ett långt inlägg. Eftersom ...............................DONNA HAR KOMMIT TILL OSS!!!!:)
För er som inte vet är Donna vår nya lilla japanska spets :) För er som inte vet hur sånna hundar ser ut kan ni googla det !
GUUUD så jag längtar tills vi ska gå ut med den , många vänder nog blickar och kollar eftersom den är lite anorlunda. Asså att rasen e anorlunda xDOch så är denju en valp. Det tycker ju alla e sött :)

Jag måste gå nu ........och klappa Donna , eller hennes långa namn Donnatella.Lägger in bilder kanske imorrn. Kram 

// En mycket glad Blondie.:) :) :) :) :) :) :)


Vernisage

Har slutat nu, men måste tillbax till skolan för att gå på vernisagen om typ 1 och en halv timma :S
Det tycker jag är ganska onödigt, man borde ju få välja om man ska komma eller inte eftersom det är efter skoltid..
Jaja, det är som det är nu..
Stack hem för att lämna av lite grejer som jag har spara från skolan. Skulle även hämta min tunika + min Spiderman kudde jag har gjort--sylärarna insisterar VERKLIGEN att jag ska ta med de. Speciellt min kudde. Om ni vill se hur den ser ut så har jag gjort ett inlägg om den, men det var för ganska länge sen, så för att få upp det inlägget får du klicka dig fram till inläggen vi har gjort under maj månad. Den ska finnas där:)
Efter vernisagen ska jag bara snabbt in till stan. Jag ska byta ett par skor jag har köpt på Skopunkten, hade strumpbyxor när jag prövade dom i affären, så när jag sen prövade dom hemma, var dom inte alls så snygga  på  mig!
Lägger in bilder på dom som jag köper istället imorgon eller när jag kommer hem.
Blondie e hemma hos Anna eller Racel (kmr inte ihåg hos vem av dom) och hjälper dom att baka kladdkaka till skolavslutningen imorgon.
FAN oxå! Jag skulle ju oxå baka, har låvat min mentor..
Får se om jag gör det ikväll.
Annars får det va, det är säkert jätte många som kmr göra det imorgon.. Eller!?? :S

Varken igår eller idag har jag några märkvärdiga kläder som är värda att läggas upp på bloggen, men i förrgår hade jag tillräckligt lovande kläder för att visa dom för er:P

Måndagens Outfitt:
 
• Vitt linne-Vero Moda.
• Röd kofta-Gina Tricot, 49kr (rea).
• Ljus blå jeans-JC.
Ursäkta att min spegel var så smuttsig. Ursäkta oxå att man inte ser mitt face, men det blir nog bäst så;)

-----------------------------------------------------------------------------------
Som sagt så hade jag inga märkvärdiga kläder igår, det var bara för att vi hade brännbollsturnering i Hagaparken,
(vi vann inte :()

1. 2. 3. 
4. 5.

Bild nr:
1.Jag helt inne i boken! :P
2.Emma♥dricka:P
3.Kram • 3
4.Efter brännbollen på kanin klubben..
5.Hos Pärlan.

Nu måste jag dra.. Ska möta blondie, ilynx o ipanda. :D
Peace Out♥
// Brownie!!:)

Guitar Hero!

Har nyss kört lite guitar hero. Fasst jag är inte så bra på det en.Jag måste köra på det enklaste steget för annars kan jag inte hålla koll på alla knappar. Min hjärna hänger inte med :P


Synd att jag inte har nya guitar hero world tour eller vad den nu heter , då kan man ju köpa med trummor.. Hade varit roligt =)

// Emma, (;


Donna

Just nu är Pappa här och vi har fixat lite grejer i hemmet inför Donnas ankomst :)
Hunden kommer ju vara en liten valp när hon kommer så hon kan inte gå fritt i hela lägenheten själv eftersom hon är för liten och kommer bli förvirrad i vår stora lägenhet. Därför har vi eller pappa rättaresagt satt galler från ikea till två rumöppningar så hunden inte kommer in överallt. Det är en grind som går att öppna så vi kan komma in till hunden men den kan inte komma till oss. :P lite krångligt men praktiskt!

Sedan har vi köpt en hundbur som hunden ska vara i på natten, eftersom den inte få gå runt ensam, den kanske skadar sig eller nått, Vi köpte en ganska stor hundbur eftersom vi ville att Donna skulle få mycket plats att springa runt på:). Hundburen ska stå i amandas rum ( min syrra ) brevid hennes säng. Det är bra men jag vill att den ska stå i mitt rum :)
Fasst då kommer jag inte sova någonting utan bara kolla på henne :D

Så nu är allt förberett tror jag,

hundbur
hundskål för mat och vatten
galler
mat och koppel kommer med ägaren.
leksaker kommer med ägaren.
200 st bajspåsar haha!

:) då har vi allt inför Donna :) Donna kommer nästa vecka på lördag. ÅÅH gud vad jag längtar !!!!!!!!:D

//Blondie. E♥


Lite bilder

Har precis lagt in alla mina Digital Kamera Bilder till datan
(det var på tiden, endel är från typ 2007).
Där fanns b.la några bilder från julen 2008 och nyåret 2008-2009. Tänkte lägga upp några här på bloggen bara för skoj skull :P

Föresten så är vi hemma hos mormor och morfar. Vi är alltid där varje Jul!


Jag och Alex i soffan, öppnar paket.


Morfar, jag, Alexander och mamma vid Jul bordet :D


Jag, mormor och Alex. (jag vet, jag såg lite trött/drogad ut, men jag höll på att blinka) ;)


Morfar försöker förstå sig på Giutar Hero. Haha, det gick inte såå bra!


Alex badar i present papprerna xD


Jultomten/morfar hälsade på, men schhh! Alex vet inget om tomtens riktiga identitet än.. :D:P


Jag och Alex väntar på att morfar ska handla färdigt tidningen medans tomten var här..;)


Mormor, Alexander plus Brownie♥ Paket öppnings dax! ;P :thumbup:


Nyårsafton. Jag tänder tomte bloss!

                       
Så såg alex fina kläder ut :)     Alex o tomten♥ 


Såhär såg min klänning ut! :)

Jag vet att att det hade varit bättre att bara göra ett collage av alla bilder, men jag pallade inte.. :I

Jaja. That's all!
/ Brownie :)


Twilight

För typ en vecka sen berättade jag till ilynx att jag planerade att köpa Twilight boken. Jag hade tyvär inga pengar just då, men jag orkade inte vänta, så jag tänkte sticka till biblioteket efter skolan och låna den sålänge. Anna/ilynx var så scysst att hon erbjöd sig att låna ut hennes bok till mig tills jag kunde köpa min egen eftersom hon redan hade läst ut den
(Just nu e hon på Eclipse, alltså bok nr.3).
Just nu e jag på s.96. Har inte kommit så långt än, hehe, men jag ska läsa som en galning efter att jag e färdig med inlägget..

(klicka för större bild)
Det här är det 4 böckerna som finns just nu.
Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn.
Jag håller som sakt på att läsa nr.1: Twilight.
ilynx håller som sakt på med nr.3: Eclipse.

Jag har även hört att det kmr ut en 5:a. Men de är ingen fortsättning på boken, utan den här gången så får man veta allt från Edwards synvinkel och perspektiv istället fär Bellas.

Hej svejs// Brownie♥


Mors Dag<3

Ska berätta lite om vad som hände på morsdag. Jag planerade dan innan att kanske gå ut och köpa blommor eller nått till mammsen. Men så blev det inte. Jag tyckte blommor var för lite att ge.Nästa dag vaknade jag och kom på att jag inte hade köpt nått. Så jag planerade då att säga att Brownie,Christina ringde mig och frågade om vi kunde gå ut , och då skulle jag köpa något. 

Men det behövdes inte , pappa ringde och ville vara med oss. Han ville gå ut och ''hänga'' i centrum haha :P
Men det var bra för då kunde jag ju köpa någonting.
Så vi gick till centrum och var där ett tag, men hittade ingenting, så vi gick till ica maxi där jag tidigare hade sätt ett gulligt nattlinne med texten '' världens bästa mamma'' . Pappa provade nattlinnet för att vi skulle jämnföra om den skulle passa mamma, måste bara visa bilden på pappa. Ser så roligt ut att han som är pappa har ett nattlinne med texten världens bästa mamma :)  =

hahha :)

Så såg den ut iallafall som mamma fick.

//Emma

Skor.

Har köpt nya skor ifrån din sko, skorna kostar 300:- , dom är inte helt min stil men jag tyckte att dom var rätt så fina som sommarskor eller nått :




:P

//Blondie.

Klubben

Jag och Emma s var på skytteholmssklubben ikväll. Eftersom vi inte hade nått annat att göra. En som jobbar där som är väldigt rolig heter Stefan :)
Vi gjorde inte nått speciellt igentligen , vi spelade kort i nästan en timme :P och snackade lite. Gick hem vid kl 9 och nu sitter jag här vid datan och inte har en aning om vad ja skagöra (;  Jag kanske läser lite i twilight boken eller nått .

kramkram / Emma.B

ÄNTLIGEN !

Alla prov innan sommarlovet är avklarade och godkända :) och det är bara en vecka kvar typ.  På fredag får vi tydligen ha med fika på svenskan. Jag vill ta med kanske nån bulle. Men det blir ju lite pinsammt om det bara är jag som har med nått :P Så jag vet inte riktigt.
Och nästa torsag är det Avslutning. Då ska vi till grönalund och äta på thairesturang =) mumms , och två d ar efter det , den 13 , då kommer vår hundvalp hem till oss :) ska lägga upp bilder då <3

/ BLONDIE


RSS 2.0