Gårdagen ;

Igår var vi på bio och såg HM the movie.Den var verkligen jätte bra! Det kanske låter töntigt men vem bryr sig ;D 
Efter bion blev det att skynda sig hem från stan till Felicia. Hon fyllde 14 år, och vi plus 7 andra (inklusive Felicia) kom hem till henne från kl 18.00-22.30. Det var ju en tjejmiddag så till middag blev det tacos...mumms...Det var skit kul där! Vi kanske inte borde säga det här men vi fyllde stora plastpåsar med vatten och lite matrester. Dom använde vi för att kasta på folk som gick förbi från ballkongen ...haha =) . Det var kul ett tag tills det kom på en kille, okej det träffade honom inte, men nästan. Han blev skit sur och glodde och försökte komma in .. Vi blev skit skraja men som tur var så kunde han inte portkoden.  När vi såg att det gick bra så hämtade vi ägg istället. Vi släppte ner två st, men inte på folk såklart. Bara på gatan!
Resten av kvällen var kul , vi åt massor med godis och chips. Senare gick vi till parken där brasan fortfarande brann lite. Brownie tog upp en pinne och en plastburk och la den i elden! Kolla hur det blev  ---------->  

  COOLT VA!!? ♥  

 Jag tyckte den här bilden blev ganska cool. Har den som bakrunds bild just nu( // Brownie)

                                                 
Jasso,Felicia och Noppi på tjejmiddagen(FÖDELSEDAGS BARNET I MITTEN)
           
Noppi tog massa bilder på oss alla 9, när vi såg lite gladare ut.. Vi kanske lägger ut dom senare. Om vi får tag på dom!


Lots of love..
// Blondie and Brownie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0